محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد

آتش‌بس در نوار غزه به صورت رسمی آغاز شد

آتش‌بس در نوار غزه به صورت رسمی آغاز شد رسانه‌های عربی از آغاز رسمی آتش بس در نوار غزه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عربی گزارش دادند که لحظاتی قبل آتش بس در نوار غزه به صورت رسمی آغاز شد.

 

مهم‌ترین تحولات روز نخست آتش بس در نوار غزه به شرح زیر خواهد بود: اشغالگران صهیونیست روند عقب نشینی از مناطق مسکونی از جمله شهر رفح در جنوب غزه و مناطق شمالی این باریکه را به سمت مناطق مرزی در شمال و شرق غزه به پایان می‌رسانند و در عمق ۷۰۰ متری این مناطق مستقر می‌شوند.

 

عمقی که نظامیان صهیونیست در داخل غزه در چند نقطه تا مرزها مستقر خواهند شد به بیش از یک کیلومتر افزایش پیدا می‌کند؛ این نقاط عبارتند از گذرگاه ایرز، بیت لاهیا در شمال نوار غزه و نزدیک مرزهای اراضی اشغالی، شرق میدان الکویت، شمال محور نتساریم و گذرگاه کسوویم.

 

همچنین نظامیان صهیونیست در محور نتساریم در مرکز نوار غزه و گذرگاه فیلادلفیا در جنوب آن باقی می‌مانند و کسی نباید به ۷۰۰ متری محور فیلادلفیا نزدیک شود.

 

حرکت جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز نوار غزه به مدت ۱۲ ساعت متوقف می‌شود. آوارگان فلسطینی می‌توانند به شهر رفح به جز مناطق مرزی یعنی محور فیلادلفیا در جنوب بازگردند. فلسطینی‌هایی که استان شمال غزه را به سمت شهر غزه ترک کردند می‌توانند به منازل خود بازگردند اما آوارگانی که به سمت جنوب نوار غزه پناه برده بودند فعلاً نمی‌توانند به مناطق اصلی خود در شمال برگردند.

 

روند ورود کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه رفح به صورت اساسی با میانگین ۶۰۰ کامیون در روز آغاز می‌شود. این کمک‌ها شامل مواد غذایی و تجهیزات امدادرسانی خواهد بود.

 

در ساعت ۱۶ به وقت محلی روند تبادل اسرا آغاز می‌شود. گروه‌های فلسطینی به صلیب سرخ جهانی سه اسیر صهیونیست را در برابر ۹۰ اسیر فلسطینی تحویل خواهند داد.

 

بعد از تأیید صلیب سرخ جهانی، طرف صهیونیستی ۹۰ اسیر مذکور را به این نهاد تحویل می‌دهند. آنها قرار است از زندان‌های شیکما در شهر عسقلان و عوفر نزدیک بیتونیا در مرکز کرانه باختری آزاد شوند./مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار